Gemeente Olen

Speelterrein Knipoog in een nieuw jasje

27 juni ’18 (wo)
Hoera, het is eindelijk zover: speelterrein Knipoog in de Pastoor Van Looystraat wordt in een nieuw kleedje gestoken.

Het lokaal bestuur van Olen zorgt als uitbater voor 12 openbare speelterreinen in Olen. Vrije Tijd en Technische dienstverlening zorgen er samen voor dat alle kinderen hier veilig kunnen spelen. Naast oog voor veiligheid wil het lokaal bestuur ook dat kinderen de openbare terreintjes fijn vinden doordat de terreinen en speeltoestellen er goed uitzien.

Speelterrein Knipoog is één van de meest bespeelde speelterreinen. De toestellen zagen af en vertoonden slijtage door veelvuldig gebruik. Hierdoor besliste het bestuur dit terrein volledig te renoveren. Na een buurtbevraging begin december is het eindelijk tijd voor de 'make-over'.

Het terrein wordt afgesloten van nu (eind juni) tot 16 juli. Eerst breekt onze eigen Technische dienstverlening de huidige toestellen af. Vervolgens komt een firma de nieuwe toestellen plaatsen, waarna de valdempende ondergond wordt gelegd en het terrein terug in gebruik kan gesteld worden. Terug spelen op het terrein is wellicht mogelijk vanaf 16 juli.

Wist je dat er ook een nieuw speeltoestel geplaatst is op speelterrein Speelbuis in de Zandstraat? Ga zeker eens een kijkje nemen en daag je vrienden uit op het evenwichtparcours. Je kan er ook een opdracht van Schat van Vlieg oplossen!

Nieuwsoverzicht
knipoog

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP