Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 september.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Laat jouw animatoren weten dat je hen TOP vindt!

29 juli ’20 (wo)
Heb jij je de afgelopen weken al hard geamuseerd op een sportkamp, Chiro of op speelplein Olefant? Dan wil jij zeker de animatoren bedanken die keer op keer zorgen voor een onvergetelijke zomer. Haal maar snel je stiften, stickers, gedichtjes en knutselmateriaal en ga aan de slag!

Niet vanzelfsprekend wat ze doen

Animatoren spelen in de eerste plaats met de kinderen, maar ze regelen ook de administratieve molen, verzorgen en troosten. Het is een fulltime job, meer zelfs… op een gemiddelde vakantiedag is een animator 9,5 uur aan de slag. Dit jaar, omwille van Corona, kwamen daar op veel werkingen nog bijkomende opvanguren en hygiënetaken bij binnen de eigen bubbel. Soms zijn animatoren een week of meer van huis om kampen met overnachting te begeleiden. Nadat de kinderen naar huis zijn of slapen, wordt er samen opgeruimd en gepoetst, wordt er voorbereid voor de volgende dag, materiaal klaargezet, geknutseld aan een mooie inkleding en toneeltjes geoefend. Niet alleen tijdens de vakanties zijn deze jongeren geëngageerd. Velen van hen zijn ook actief in werkgroepen die tijdens de rest van het jaar de nodige voorbereidingen treffen en nadenken over hoe het nog plezanter kan voor elk kind! Dat is wat deze animatoren doen: ervoor zorgen dat onze kinderen écht vakantie beleven! Laten we dat vooral niet vanzelfsprekend vinden!

Praktisch:

Op donderdag 30 juli is het Dag van de Animator. Maar animatoren verdienen het hele jaar door complimentjes. Ga je één van de volgende dagen of weken naar het speelplein, neem je deel aan een kamp of ga je naar de Chiro? Geef je persoonlijk bedankje dan af aan de juiste animator(en) of animatorenploeg en laat weten dat jij ze extra waardeert.

Nieuwsoverzicht
dag van de animator

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP