Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Je kan op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fietslabelactie een succes

20 september ’21 (ma)
De fietslabelactie op woensdag 15 september aan de parking van lokaal dienstencentrum Komie Geire was een succes. 68 mensen lieten hun fiets gratis labelen door medewerkers van vzw De Sprong. Kon je er niet bij zijn? Op woensdag 15 juni 2022 heb je een nieuwe kans.

Die dag kan je je fiets gratis laten labelen en controleren op de parking van lokaal dienstencentrum Komie Geire, Herentalseweg 1. Schrijf je in via het e-loket ‘inschrijving fietslabeldag op 15 juni 2022’ of stuur een mailtje naar omgeving@olen.be met vermelding van je naam, adres, rijksregisternummer, soort fiets (keuze: dames, heren, jongens of meisjes), de kleur en het merk van je fiets.

Een fietslabel moet ervoor zorgen dat eigenaars makkelijker hun fiets terugvinden wanneer deze ooit ‘geleend’ wordt zonder het te vragen.

Daarnaast kan je tijdens de fietslabelactie ook je fiets laten controleren. Specifieke aandacht gaat uit naar de fietsonderdelen die een invloed hebben op de veiligheid: de reflectoren, de verlichting, de bel en de remmen.

Nieuwsoverzicht
fietslabel

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP