Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Aangepaste dienstregeling De Lijn: lijn 219

14 september ’18 (vr)
Vanaf maandag 17 september 2018 starten er werken op de N134 tussen Poederlee en Lichtaart. Dit heeft gevolgen voor alle leerlingen die 's ochtends lijn 219 gebruiken om naar school in Herentals of Vorselaar te gaan.

De bus legt haar reisweg vanaf maandag 17 september grotendeels in de omgekeerde richting af. De rit vertrekt in Herentals aan de halte ‘Gareelmakersstraat’ om 07.15 uur. De bus rijdt dan over de reisweg van lijn 219 via Olen en Lichtaart naar Poederlee. De bus volgt hier dus de reisweg zoals die normaal enkel bij de terugrit in de namiddag (of woensdagmiddag) wordt gereden. Vanuit Poederlee rijdt de bus verder naar Herentals Station om daar om te keren en door te rijden naar de normale eindhalte aan de scholen van Vorselaar.

Volgende haltes worden ’s ochtends dus aan de andere zijde van de straat bediend:

  • Poederlee: Lichtaartsesteenweg, Heerle
  • Lichtaart: Station, Achterlee, Hoebenschot, Kapelhof, Gemeentestraat, Schoolstraat,
  • Kastanjelaan, Olensteenweg
  • Geel: Oude Brugweg
  • Olen: Sint-Jozef Kerk, Kruispunt Lichtaartseweg, Waterstraat, Station, Kruispunt, Larumseweg, Boekel Kerk, Distelstraat, Weg op Doffen
  • Herentals: Kruisboogstraat, Gareelmakersstraat

’s Avonds wijzigt er niets.

Je vindt de aangepaste vertrekuren bij downloads aan de linkerzijde. 

Opgelet: Alle halteplaatsen blijven behouden maar schuiven mogelijk iets op in functie van de werken. Tijdelijke halteplaatsen worden voorzien binnen de werfzone.

Raadpleeg de dienstregeling om de doorkomsttijd aan jouw halte te kennen. Deze kan behoorlijk afwijken ten opzichte van de normale bediening. De halte ‘Ringlaan’ in Herentals wordt door de ochtendrit niet bediend. Voor de terugrit in de namiddag (of op woensdagmiddag) van Vorselaar naar Poederlee is er geen probleem. De bus rijdt dan volgens de normale reisweg en dienstregeling. In fase 5 (wanneer er geen verkeer over de N134 mag) komt de normale dienstregeling terug in voege komt, maar met vertrek aan Lichtaart - Gemeentestraat om 7.23 uur.

Alle actuele info op www.delijn.be

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP