Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

‘Elke week opnieuw ruikt mijn huis weer goed’

05 november ’18 (ma)
Zelf het huis poetsen kan moeilijk zijn als je ouder wordt. Gelukkig kan je in dat geval beroep doen op de poetsdienst van het OCMW. Maria Van Roosbroek is al bijna 25 jaar een gelukkige klant.

“Eind ‘94 werd ik geopereerd aan mijn schouders. Omdat ik toen zelf niet meer kon poetsen, heb ik hulp aangevraagd. In al die jaren heb ik altijd heel goei meisjes gehad. Ieder kuist natuurlijk op zijn manier, maar ze werkten allemaal hard. Judith staat al bijna zes jaar bij mij. Ik moet niks meer zeggen nu, Judith kent en weet alles. Ze helpt me bij het gewone onderhoud van de woning, ze stofzuigt, ze wast de ramen,… En elke week ruikt mijn huis weer goed als ze naar huis gaat."


Ben jij ouder dan 60 jaar en wil jij net als Maria hulp van de poetsdienst? Neem dan contact op met het Zorgteam en bekijk of je in aanmerking komt. Er is momenteel geen wachtlijst, je kan onmiddellijk verder geholpen worden. Je betaalt een prijs per uur die afhankelijk is van je inkomen en gezinssituatie met een maximum van 9 euro per uur.

Nieuwsoverzicht
Ook poetshulp nodig zoals Maria?

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Zorgteam

LCP