Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom mee praten over ouder worden - Zestigers en tachtigers van hier

28 november ’18 (wo)
Ben jij tussen de 60 en 65 of een 80-plusser en lijkt het jou wat om samen met andere leeftijdsgenoten te praten over jouw dromen, plannen en zorgen? Laat dan ten laatste op 20 januari iets weten aan de medewerkers van Komie Geire.

Wat houdt het project 'Zestigers en tachtigers van hier' in?

Het lokaal bestuur wil een groep ouderen samenbrengen en hen laten vertellen over hun eigen ouder worden. Samen gaan ze op zoek gaat naar antwoorden op diverse vragen. Wat leeft er bij onze Olense ouderen? Waar genieten zestigers en tachtigers van? Waar liggen ze ’s nachts van wakker? Is dat voor iedereen zo? Zijn er raakvlakken? Zo wil het lokaal bestuur aansluiting vinden bij de leefwereld van de deelnemers en leert het waar er behoefte aan is en welke onderwerpen hen aanspreekt.

Doe mee!

Ben jij tussen de 60 en 65 jaar of ben jij een 80-plusser en lijkt het jou wat om samen rond de tafel te zitten om te praten over jouw dromen, plannen en zorgen? Neem dan contact op met Komie Geire en neem actief deel aan het project.

Data van de ontmoetingsmomenten

Voor de zestigers: dinsdag 19 februari, 5 maart, 19 maart en 2 april, telkens van 9.30 tot 12.00 uur in Komie Geire

Voor de tachtigers: dinsdag 26 februari, 12 maart, 26 maart en 9 april, telkens van 9.30 tot 12.00 uur in Komie Geire

Gezamenlijke ontmoetingsmomenten voor de zestigers en tachtigers: dinsdag 23 april, 30 april, 7 mei en 14 mei, telkens van 9.30 tot 12.00 uur in Komie Geire.

Nieuwsoverzicht
zestigers en tachtigers

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP