Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lees een boek uit een van de drie minibibs

05 december ’18 (wo)
De winter is het ideale seizoen om te gaan lezen: kaarsjes aan, grote kop thee erbij en lekker in de zetel onder een dekentje wegkruipen met een spannend boek. Wist je trouwens dat je gratis boeken kan meenemen uit de minibibjes?

Het afgelopen jaar plaatsten we in elke parochie een minibib. De boeken die erin staan mag je gratis meenemen. Je hoeft ze niet terug te brengen. Heb je zelf een leuk boek dat je met je dorpsgenoten wil delen? Geef het dan ook een plaats in de minibib.

Waar zijn de minibibs?

  • het dorpsplein in Olen-Centrum
  • het Boerkesplein in O.-L.-V.-Olen
  • het kerkplein van St.-Jozef-Olen ter hoogte van het koperen monument

Elke minibib heeft een meter die zorgt voor het onderhoud en heeft ook een bakje met gratis toeristische informatie over onze gemeente.

Nieuwsoverzicht
mini bibjes in Olen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

bibliotheek

adres
tel.
014 21 61 24
e-mail
bibliotheek@olen.be
Open vandaag: 10.00 - 12.00 uur
LCP