Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Creatievelingen gezocht voor Olense Dag voor Amateurkunsten

03 januari ’19 (do)
Ben jij in je vrije tijd bezig met beeldende kunst, muziek, theater, poëzie, fotografie,…? Zie je het wel eens zitten om daarmee naar buiten te komen? Kom dan op zondag 6 januari om 10.00 uur naar het WAK-café en verneem meer over de Olense Dag voor Amateurkunsten.

Je las het misschien al in de krant: na 23 jaar houdt de Week van de Amateurkunsten ermee op, maar niet getreurd. Olen maakt er een eigen Dag voor Amateurkunsten van. Op zondag 5 mei wacht jou een bruisend evenement op het Pastoor Janssensplein in St.-Jozef-Olen. Wij blijven het immers belangrijk vinden om de lokale amateurkunsten te promoten. 

Tijdens het WAK-café op 6 januari verneem je alles over dit initiatief en kom je te weten hoe je er zelf actief aan kan deelnemen. Heb je zin om mee te doen, maar kan je niet naar het WAK-café komen? Neem dan contact op met Vrije Tijd.

Praktisch

  • zondag 6 januari om 10.00 uur
  • ontmoetingscentrum De Vrede

Ga zeker ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van het lokaal bestuur voor het filmpje van Tejaterbende Oeps! en toneelgezelschap Het Vierde Oor. Als opwarmer laten ze je zien hoe kunst in Olen tot leven kan komen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP