Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vanaf maandag 7 januari tijdelijk eenrichtingsverkeer op de N152

04 januari ’19 (vr)
7 januari gaan de nutsmaatschappijen verder met de voorbereidende werken voor de heraanleg van de dorpskern in Olen-Centrum. De nutsmaatschappijen vernieuwen leidingen die aan vervanging toe zijn en breiden de bestaande netinfrastructuur uit. Alle info over de werken lees je op www.slimdoorolen.be.

De voorbereidende werken starten ter hoogte van de Herentalseweg waarna deze verdergaan richting Boerenkrijglaan. 

Welke hinder kan je verwachten?

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden van de nutsmaatschappijen geldt er gedurende de volledige periode eenrichtingsverkeer op de N152 van Herentals in de richting van Herselt. Voor plaatselijk verkeer -3,5 ton is er een omleiding via Tramstraat, Herentalseweg en Hezewijk om richting Herentals te rijden. Moet je niet in Olen-Centrum zijn, dan volg je de grote omleiding (voor -3,5 en +3,5 ton) via Herselt, Westerlo en Geel-Zammel om de oprit Geel-West (E313) te bereiken.

Tijdelijk, telkens gedurende maximaal twee weken, worden ook de zijstraten van de N152 afgesloten. Welke straten dit zijn, hangt af van de fase waarin de werken zich bevinden. De werken van de nutsmaatschappijen duren vermoedelijk tot eind april waarna de aannemer van start gaat met de effectieve herinrichting van de dorpskern in Olen-Centrum. Je vindt een kaartje bij downloads aan de linkerzijde.

Parkeren tijdens de voorbereidende werken

Parkeren in de buurt tijdens de werken? Het blijft mogelijk. Geen reden dus om een bezoekje aan jouw favoriete handelszaak uit te stellen. Bij downloads aan de linkerzijde vind je een handig overzichtskaartje.

Aangepaste dienstregeling De Lijn

Vanaf maandag 7 januari is er door de wegenwerken een wijziging in de dienstregeling van buslijnen 305, 540, 541, 542 en 946. Meer info bij downloads aan de linkerzijde.

Altijd up-to-date

Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over de werken in Olen-Centrum? Je vindt alle updates op www.slimdoorolen.be.

Bovendien kan je je op deze website ook inschrijven voor de ‘Slim door Olen’-nieuwsbrief. Bij belangrijk nieuws over de werken krijg je dan meteen updates in je mailbox.

Vragen tijdens de werken?

Je kan alle werkdagen tussen 8.00 en 19.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via mail contact@aquafin.be. In dringende gevallen neem je best telefonisch contact op. 

Buiten de werkuren kan je terecht op het gratis noodnummer: 0800 16 603. Opgelet: dit nummer gebruik je alleen wanneer jouw vraag of melding echt niet kan wachten tot de volgende werkdag.

Nieuwsoverzicht
wegenwerken

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP