Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bemachtig jouw plaats op Glamuur

01 februari ’19 (vr)
Heb jij een creatief idee voor de beschildering van een muurpaneel op de Glamuur? Dien dan je ontwerp in bij Vrije Tijd en misschien bemachtig ook jij een plaats op de gekende grijze stichel van Umicore.

 Onder impuls van het kunstenaarstrio Kris De Pillecyn, Danny Smolders en çois Veldeman werkten in de zomer van 2013 groot en klein enthousiast mee aan Glamuur, Wist je dat je ook nu nog een muurpaneel kan beschilderen? Afgelopen zomer voegde Bert Mans bijvoorbeeld nog een muurschildering toe. Ook vandaag zijn er nog voldoende stichels vrij om je creativiteit de vrije loop te laten.

Heb jij ook een creatief idee voor de beschildering van een muurpaneel? Dien dan je ontwerp in bij Vrije Tijd. Het is belangrijk dat je ontwerp een zekere link heeft met Olen. Vrije Tijd legt het ontwerp voor aan de leden van de werkgroep Glamuur. Als de werkgroep je ontwerp goedkeurt, ontvang je de nodige richtlijnen en een handleiding hoe je aan de beschildering van je stichel kan beginnen.

Naast een mooi artistiek project is Glamuur ook een toeristische trekpleister. Glamuur ligt langs het fietsknooppuntennetwerk van de provincie Antwerpen langs het kanaal Bocholt-Herentals.

Nieuwsoverzicht
glamuur

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP