Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wil jij mee de nieuwe app Noblito testen?

21 februari ’19 (do)
Kan jij handig overweg met de smartphone of tablet en wil je deze kennis wel delen? Geef je dan op als vrijwilliger om de nieuwe app Noblito te testen. Deze toepassing wil senioren verbinden met hun famillie, buurt en verenigingen.
Als lokaal bestuur vinden we het heel belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. Daarom gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe methodes of technologieën die kunnen helpen om dit doel te bereiken.
 
Zo hebben we onlangs kennisgemaakt met de gloednieuwe toepassing Noblito. Deze app wil senioren verbinden met hun familie, buurt en verenigingen. Het filmpje op Youtube geeft wat meer duiding.
 
Zie jij het wel zitten om deze app mee uit te testen? Dat kan zijn voor je eigen (groot)ouder, vriend of familielid, maar het kan evengoed als vrijwilliger om een senior op weg te helpen met de toepassing.
 
Meer weten? Je vindt alle info op www.noblito.be. Ook bij het zorgteam kan je terecht voor meer informatie of kom naar de infoavond in Komie Geire:
  • maandag 11 maart om 18.30 uur
  • vrijdag 15 maart om 10.30 uur
We willen nagaan of Noblito echt een verschil kan maken voor onze senioren. Daarom hopen we op veel interesse.
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Zorgteam

LCP