Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Doe mee met de groepsaankoop dakisolatie en groendaken

01 april ’19 (ma)
Tegen 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet geïsoleerd zijn. Om de aankoopkosten te drukken lanceert IOK samen met diverse lokale besturen, waaronder Olen, een groepsaankoop dakisolatie en groendaken.

Er worden zowel prijzen opgevraagd voor plaatsingen in een bestaande woning, als voor een nieuwbouwwoning.

 

Ga voor een geïsoleerd én groen dak

Naast een groepsaankoop dakisolatie is er ook een groepsaankoop groendaken. Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en NOX uit de lucht. Een groen dak oogt natuurlijk ook veel mooier dan een zwart exemplaar.

 

Heb je interesse in de groepsaankoop?

Vrijblijvend inschrijven voor deelname aan de groepsaankoop dakisolatie kan via www.iok.be/dakisolatie, of www.iok.be/groendak voor de groepsaankoop groendaken.

Geen internet? Schrijf je dan in via 014 57 42 79 of bij Mens en Ruimte in het boekelhuis, Boekel 7.

Inschrijven kan zeker tot einde mei. Ook later kan je nog steeds instappen in het project.

 

Infoavonden

Wil je graag meer informatie? Er zijn een aantal infoavonden waar dieper wordt ingegaan op de werking van de groepsaankoop en waar je technische informatie krijgt over dakisolatie en groendaken. Alle data en locaties vind je op www.iok.be, zoek op: ‘groepsaankoop dakisolatie’.

De groepsaankoop kadert binnen het streekproject Kempen2020, het engagement van alle Kempense gemeenten om 20% CO2 te besparen tegen 2020. Voor meer info kan je terecht op www.kempen2020.be.

Nieuwsoverzicht
dakisolatie

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

LCP