Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Buitenspeeltijd: maak van je straat een speelstraat

15 maart ’21 (ma)
Maak van je eigen straat tijdens de Buitenspeeldag op 21 april of de zomer-, herfst- of kerstvakantie een speelstraat. Tijdens bepaalde uren worden de toegangen tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer zodat je kinderen er kunnen spelen.

Uitzonderlijk kan er dit jaar geen speelstraat opgezet worden in de paasvakantie, maar wel op de buitenspeeldag op woensdag 21 april.

Het reglement met alle nodige info en het aanvraagformulier vind je verder op deze website.

Opgelet: ook tijdens weken of op dagen dat er in jouw straat gespeeld wordt, blijft het belangrijk om de geldende coronarichtlijnen op te volgen. Informeer je buurt over de te volgen maatregelen en zorg ervoor dat deze nageleefd worden. Hou het coronaproof!

Wil je van je straat een speelstraat maken op de Buitenspeeldag? Stuur je aanvraag dan in vóór 31 maart 2021.

Wil je graag een speelstraat in juli organiseren? Dan moet je het aanvraagformulier ten laatste eind april indienen. Een aanvraag moet minimaal acht weken voor de eerste speelstraatweek ingediend worden.

Nieuwsoverzicht
Buitenspeeltijd!

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP