Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Heel wat enthousiastelingen zetten zich in voor een mooier Olen

02 april ’19 (di)
Meer dan 650 kinderen en hun leerkrachten hebben een week lang het beste van zichzelf gegeven om het zwerfvuil op te ruimen in de nabijheid van de scholen. Samen met de vrijwilligers die op 23 maart aan de slag gingen, heeft de grote lenteschoonmaak meer dan 400 kg zwerfvuil verwijderd uit Olen.

Een welgemeende dankjewel aan de grote en kleine mooimakers!

Een kleine inspanning van iedereen kan wonderen doen. Gebruik daarom de vuilnisbak om je afval in te deponeren en laat het niet zomaar achter in de natuur. Draag je steentje bij. Zo zijn we binnenkort misschien wel verlost van peuken, papiertjes en blikjes op straat en in het groen.

Wie zin heeft om samen met de buren, vrienden of collega’s op regelmatige basis een actie te organiseren, kan zich inschrijven op de website van Mooimakers of contact opnemen met Mens en Ruimte, mens.ruimte@olen.be, 014 27 95 08.

We houden het samen netjes want: opgeruimd staat Olens!

Wie afval dumpt langs de straat of in de natuur, of wie zijn huisvuil in straatvuilbakjes propt of ernaast gooit, beschouwen we als sluikstorter. Dit dulden we niet. Daarom zijn er administratieve boetes en rekenen we de opruimkost door aan de dader.

Nieuwsoverzicht
zwerfvuil

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP