Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bouw mee aan de toekomst van Olen en stel je kandidaat voor een adviesraad

05 april ’19 (vr)
We zijn op zoek naar nieuwe leden voor de adviesraden. In Olen draait alles om ontmoeten en in dialoog gaan. En de mening van iedereen in ons dorp telt. Daarom ben ook jij een geschikte kandidaat.

Samen brengen jullie thema’s naar voren die jullie belangrijk vinden, geven jullie advies aan het lokaal bestuur en bouwen jullie mee aan de toekomst van Olen.

We zoeken momenteel leden voor vijf adviesraden:

Adviesraad zorgzaam Olen

Je kijkt mee toe dat iedereen de zorg krijgt die hij verdient op vlak van gezondheid, langer thuis wonen, mobiliteit, ontspanningsmogelijkheden,…

Beheerraad bibliotheek

Je geeft advies aan het lokaal bestuur over het beleidsdomein bibliotheek. Je waakt mee over de kwaliteit van het cultuuraanbod, het aanbod van de bib en de dienstverlening. Je denkt mee na en brengt ideeën aan voor een optimale bibliotheekwerking.

Jeugdraad

Je gaat voor een kindvriendelijk Olen. Je kijkt mee toe op het behoud, de verbetering en de uitwerking van een integraal jeugdbeleid als rode draad doorheen alle sectoren.

Mondiale adviesraad

Je maakt inwoners bewust van de kloof tussen rijk en arm in onze gemeente en in de wereld. Je hebt aandacht voor een zo duurzaam mogelijk beleid.

Vrijetijdsraad

Je gaat voor het behoud van ons bruisende karakter en je geeft het bestuur advies over de beleidsdomeinen jeugd, sport en cultuur.

 

Stel je ten laatste op 10 juni kandidaat

Voel je je geroepen om deel uit te maken van één van deze adviesraden? Stel je dan ten laatste op 10 juni kandidaat via het e-loket.

 

Nieuwsoverzicht
Bouw mee aan de toekomst van Olen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP