Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Heraanleg dorpskern Olen-Centrum: infomarkt op woensdag 24 april

15 april ’19 (ma)
Op 6 mei start aannemer Superbeton uit Herselt met de echte werken aan de dorpskern. Heb je nog een specifieke vraag over de werken in Olen-Centrum of wil je graag de plannen op groot formaat bekijken? Het kan tijdens de infomarkt op woensdag 24 april tussen 20.00 en 22.00 uur in het gemeentehuis.

Deze infomarkt is geen traditionele infoavond waar je vanop een stoel info verkrijgt over de werken. Het is eerder een interactief moment waar je met specifieke vragen terechtkan. 

Je kan tijdens deze avond vrij de werkplanning en omleiding komen bekijken op grote panelen, een filmpje zien van Aquafin over de gang van zaken van riolerings-, afkoppelings- en wegenwerken of vragen stellen aan de specialisten ter zake. Alle betrokken partijen - het lokaal bestuur Olen, het Agentschap Wegen en Verkeer ( AWV), Aquafin, aannemer Superbeton, studiebureau Stramien/Ara en de bevoegde schepenen – zijn aanwezig. 

Een bezoek brengen aan de infomarkt is geen verplichting. Alle info over de werken verneem je immers ook via al onze andere on- en offline kanalen. Woon je in Olen- Centrum en heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld over het afkoppelen van je woning, dan is de infomarkt echter wel een zeer interessant gegeven.

Dossier wegenwerken

Bij downloads vind je ook een uitgebreid dossier met daarin alle details over de geplande werken: de projectzone, het verloop van de werken, de concrete timing, de hinder en omleidingen. Je kan het dossier ook afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis, Dorp 1.

Nieuwsoverzicht
wegenwerken

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP