Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 september.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Laat je fiets gratis labelen op woensdag 19 juni

02 mei ’19 (do)
Op woensdag 19 juni kan je tussen 9.00 en 15.30 uur je fiets gratis laten labelen aan het station van Olen. Je rijksregisternummer wordt niet meer in het fietskader gegraveerd, maar met een onverwijderbaar label op de fiets gekleefd.

Aangezien dit nummer uniek is voor iedereen, kunnen zo verloren of gestolen fietsen het gemakkelijkst teruggevonden worden. Je hebt tijdens het labelen ook de mogelijkheid om je fiets te laten controleren. Specifieke aandacht gaat uit naar de fietsonderdelen die een invloed hebben op de veiligheid: de reflectoren, de verlichting, de bel en de remmen. 

Tip: neem zeker je identiteitskaart mee naar de fietslabelactie. Deze heb je nodig!

Schrijf je in voor de fietslabelactie

Wil je graag je fiets laten labelen op woensdag 19 juni? Schrijf je dan snel in via het e-loket of stuur een mailtje naar mens.ruimte@olen.be met vermelding van je naam, adres, rijksregisternummer, soort fiets (keuze: dames, heren, jongens of meisjes), de kleur en het merk van je fiets. Zo kunnen de medewerkers van De Sprong jouw label al voorbereiden en je snel verder helpen.

Weet je nog niet zeker of je op 19 juni kan langskomen, geen probleem. Ook de dag zelf kan je nog een beslissing nemen. Inschrijven is niet verplicht, het vergemakkelijkt wél de werking voor de mensen van De Sprong.

Belet op 19 juni?

Dan heb je in september nog een extra kans om je fiets te laten labelen. Meer informatie volgt later.

Nieuwsoverzicht
fietslabelactie

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

LCP