Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf je in voor de fietslabelactie op 18 september

19 augustus ’19 (ma)
De eerste fietslabelactie van het jaar was een groot succes. Maar liefst 121 mensen lieten eind juni aan het station in Olen hun fiets gratis labelen door medewerkers van vzw De Sprong. Kon je er niet bij zijn? Op woensdag 18 september heb je een nieuwe kans.

Die dag kan je je fiets gratis laten labelen en controleren op de parking van lokaal dienstencentrum Komie Geire, Herentalseweg 1, 2250 Olen. Schrijf je in via het e-loket ‘inschrijving fietslabeldag op 18 september 2019’ of stuur een mailtje naar mens.ruimte@olen.be met vermelding van je naam, adres, rijksregisternummer, soort fiets (keuze: dames, heren, jongens of meisjes), de kleur en het merk van je fiets.

Een fietslabel moet ervoor zorgen dat eigenaars makkelijker hun fiets terugvinden wanneer deze ooit ‘geleend’ wordt zonder het te vragen. Daarnaast kan je tijdens de fietslabelactie ook je fiets laten controleren. Specifieke aandacht gaat uit naar de fietsonderdelen die een invloed hebben op de veiligheid: de reflectoren, de verlichting, de bel en de remmen.

Tip: neem zeker je identiteitskaart mee naar de fietslabelactie. Deze heb je nodig!

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

LCP