Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf je kind in voor het Muzieklab in basisschool Toermalijn

03 september ’19 (di)
Toont je zoon of dochter interesse in muziek? Goed nieuws! Vanaf september richt het lokaal bestuur Olen en de Academie voor Muziek, Woord en Dans van Herentals muzieklessen in voor kinderen vanaf het derde leerjaar.

Het Muzieklab (de vroegere notenleer) vindt plaats op dinsdag en vrijdag van 15.45 uur tot 16.45 uur. De lessen gaan door in basisschool Toermalijn, Lichtaartseweg 129.

Tijdens het Muzieklab leren kinderen noten lezen, maar is er ook ruimte om samen te musiceren en te zingen. Kinderen starten vanaf het eerste jaar ook onmiddellijk met een instrument. Ze kunnen alle instrumenten leren: klassieke, folk- en popinstrumenten.

Alle kinderen die dit jaar ingestapt zijn in het derde leerjaar ontvingen in augustus een brief met meer informatie. Is je kind niet gedomicilieerd in Olen, dan kan je het alsnog inschrijven voor het Muzieklab tot en met 30 september. Inschrijven doe je bij voorkeur online via www.samwdherentals.be of op het secretariaat van de academie, Hikstraat 28 in Herentals.

Opgelet: Het Muzieklab in basisschool Toermalijn is inmiddels volzet. Er is wel nog plaats in het Muzieklab in Noorderwijk, Ring 26 (dinsdag van 16.00-17.00 uur, vrijdag 16.45-17.45 uur) en Lichtaart, Schoolstraat 33 (maandag 15.50-17.50 uur).

Info: Academie voor Muziek, Woord en Dans Herentals, samwd@herentals.be

Nieuwsoverzicht
muziek

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP