Gemeente Olen

Hinder Oevelseweg vanaf 23 september

17 september ’19 (di)
Vanaf maandag 23 september herstellen de medewerkers van Technische Dienstverlening het voetpad ter hoogte van Oevelseweg, aan de kant van de oneven huisnummers. De werken verlopen in verschillende fases en brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 15 november.

Tijdelijke enkelrichting

Tijdens de eerste fase werkt Technische Dienstverlening ter hoogte van het kruispunt met Geelseweg in de richting van Krentzen. Er geldt gedurende deze periode enkelrichting komende van O.-L.-V.-Olen in de richting van Geelseweg. Dit omwille van de verkeerslichten in de onmiddellijke omgeving.

Omleiding

Verkeer dat tijdens de eerste werkfase vanaf Geelseweg richting O.-L.-V.-Olen wil rijden volgt de omleiding via Gerheiden, Gestelstraat, Watertorenstraat en Kasteelstraat.

Beurtelingse doorgang

Gedurende de tweede fase, wanneer er gewerkt wordt voorbij het kruispunt met Krentzen (meer richting O.-L.-V.-Olen), is er een beurtelingse doorgang. De werkzones hebben een maximale lengte van 30 meter.

Fietsers

Fietsers kunnen te allen tijde door. Zij kunnen ter hoogte van het afgesloten gedeelte veilig gebruikmaken van de rijweg om vervolgens terug aansluiting te vinden op het fietspad.

Bewonersbrief

De bewoners in de werkzone ontvangen een bewonersbrief.

Bij downloads op deze pagina vind je ook een handig kaartje met daarop de werkzones.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP