Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE: maatschappelijk werker

01 oktober ’19 (di)
Wij zoeken een maatschappelijk werker die ook begeleiding doet in het kader van lokale opvanginitiatieven. Dit voor de periode van 9 december 2019 tot en met 8 mei 2020 (vervanging). Solliciteren kan tot en met 23 oktober via www.olen.be/vacatures!

Als maatschappelijk werker verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening die de Olenaar in staat stelt een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. Je biedt de mensen psychosociale hulp, informatie, advies en concrete dienstverlening aan om hun maatschappelijke integratie te bevorderen. Verschillende domeinen kunnen aan bod komen: algemene trajectbegeleiding, schuldbemiddeling, tewerkstelling, woonbegeleiding,… Met jouw werk draag je bij aan het verkleinen van de sociale kloof in Olen.  

Als begeleider van de LOI-werking ondersteun je de cliënten naar zelfstandig wonen door inbreng van inhoudelijke en professionele deskundigheid. Je staat in voor het informeren en begeleiden van asielzoekers tijdens de asielprocedure. Met jouw werk draag je bij aan de integratie van cliënten in de gemeenschap.

Meer info vind je op de vacaturewebsite.

 
Nieuwsoverzicht
Vacature maatschappelijk werker

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

LCP