Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sluit je aan bij Hoplr en leer je buren kennen

24 oktober ’19 (do)
Ondertussen zijn al meer dan 1.200 Olense gezinnen aangesloten bij Hoplr. Ben jij hier nog niet bij? Geen probleem, binnenkort krijg je een brief in de bus met meer info en een unieke code om je aan te melden. Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de brief: nu aanmelden kan ook via www.hoplr.com.

Waarvoor gebruik je Hoplr?

Is je kat verdwenen of ben je op zoek naar een ladder? Heb je eitjes te veel die je graag aan je buren wil geven? Zet dan een bericht op Hoplr. Dit platform wil buren met elkaar in contact brengen. Je kan het gebruiken om spullen uit te lenen, hulp te vragen voor een klein klusje, activiteiten aan te kondigen, een buurtfeest te organiseren, iets te vertellen of elkaar gewoon beter te leren kennen.

Sluit je aan in jouw buurt

Binnenkort krijg je een brief van Hoplr met een unieke code om je aan te melden. Enkel als je in deze buurt woont, krijg je toegang tot het platform. Niemand anders kan meekijken. Op deze manier is het veilig en betrouwbaar. Weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? De medewerkers van Komie Geire helpen je graag op weg.

Ook wij hoplr-en mee

Ook wij maken dankbaar gebruik van Hoplr om je te informeren over lokale wegenwerken, activiteiten in je buurt of infomomenten.

Meer info op www.hoplr.com

Nieuwsoverzicht
Word lid van Hoplr

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP