Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop nu je tickets voor de try-out van William Boeva

25 november ’19 (ma)
Gewapend met een mond groter dan zijn gestalte stelt William Boeva op zaterdag 21 december zijn nieuwste voorstelling ‘Leveren jullie ook aan huis?’ voor in de theaterzaal van Het Vierde Oor.

William Boeva is 30 geworden. Nog niet oud maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone?

Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? En ja, hij weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden maar hij bouwt er nu eenmaal graag forten mee.

William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat, denkt hij. Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk, hoopt hij. Hij is er klaar voor, deze keer gaat hij alle kansen grijpen. Daarbij heeft hij maar één vraag: ‘Leveren jullie ook aan huis?’.

Tickets voor deze voorstelling zijn te koop via www.keizerkarelolen.be

Nieuwsoverzicht
William Boeva

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP