Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Neteland zoekt Nief muzikaal Talent: laatste dagen om je in te schrijven

23 januari ’20 (do)
Ben jij een muzikant of een dj of speel je in een muziekgroep? Schrijf je dan nog snel in voor de muziekwedstrijd ‘Nief talent’. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving. Inschrijven kan nog tot en met 31 januari.

Schrijf je in en neem als Olense winnaar deel aan de finale

Elke deelnemende gemeente organiseert preselecties en kiest één talent uit om deel te nemen aan de finale op 13 maart in het jeugdhuis van Herentals. Daar strijd je samen met de winnaars uit Grobbendonk, Vorselaar, Herentals en Herenthout om de titel van ‘Nief Talent’ van Neteland.

Wil jij Olen vertegenwoordigen? Bezorg dan het inschrijvingsformulier dat je hiernaast kunt downloaden, samen met je demo of een link naar een geluidsfragment, ten laatste op 31 januari aan vrije.tijd@olen.be.

Enkele afspraken:

  • Alle muziekgenres en leeftijden zijn welkom.
  • Wil je meedoen aan de preselectie in Olen? Dan moet minstens één van je muzikanten in Olen wonen.
  • Woont één van je muzikanten in Grobbendonk, Herentals, Herenthout of Vorselaar en wil je liever aan de preselectie in die gemeente meedoen? Dat kan ook. Let wel op: elke muzikant of muziekgroep mag slechts aan één preselectie deelnemen.
  • De vrijetijdsdiensten van de deelnemende gemeenten zorgen voor professionele technische ondersteuning en promotie.

‘Nief Talent’ is een initiatief van het intergemeentelijk samenwerkingsverband Neteland dat hiermee het muzikaal talent uit onze regio speelkansen wil geven.

Nieuwsoverzicht
LCP