Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een nieuw meerjarenplan met duidelijke keuzes zet Olen op de kaart

05 december ’19 (do)
Als we kijken naar 2025, hoe wil het bestuur dan dat Olen eruitziet? Het antwoord op deze vraag vind je in het meerjarenplan 2020 - 2025 dat de gemeenteraad op 4 december goedkeurde.

Plan biedt duidelijkheid

Het Olense meerjarenplan 2020-2025 is niet zomaar een plan, het is een ambitieus werk waar lang en grondig is over nagedacht. Bij de voorbereiding zijn er verschillende gesprekken en workshops geweest met verenigingen, medewerkers, inwoners en mandatarissen.

Klemtoon op zeven thema’s

Het uitgangspunt van het meerjarenplan is: “als we even verder kijken naar 2025, hoe willen we dan dat Olen eruitziet?”.  Het bestuur koos voor zeven thema’s waaraan we de volgende jaren gaan werken. Op www.olen.be/meerjarenplan lees je meer over deze thema's en acties.

Financieel gezond

Olen is een financieel gezonde gemeente. We willen dit in de toekomst zo houden. Het nieuwe meerjarenplan mag dan een ambitieus investeringsprogramma zijn, toch brengt het geen belastingverhoging voor jou met zich mee. De geplande kosten werden eerst afgetoetst aan de financiële haalbaarheid. 

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

LCP