Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ondertussen meer dan 1.600 Olenaars lid van Hoplr

17 december ’19 (di)
Dankzij de Chiro van Olen-Centrum kreeg je onlangs per brief een uitnodiging om lid te worden van het digitale platform Hoplr. En wat een succes: 350 inwoners sloten zich aan bij een Olense buurt. Dat maakt dat er ondertussen meer dan 1.600 Olenaars op deze manier met hun buren in contact komen.

Nog geen lid?

Ben jij nog geen lid van Hoplr en wil jij ook op een digitale manier met jouw buren communiceren? Sluit je dan vandaag nog aan. Aanmelden kan op www.hoplr.com of via de app Hoplr. Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? De medewerkers van Komie Geire helpen je graag op weg.

Ook het filmpje van Hoplr legt je uit wat het is, waarvoor je het kan gebruiken en hoe je eraan begint.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

adres
tel.
014 26 41 14
e-mail
komie.geire@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP