Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Publieke consultatie toegankelijkheidsregelingen Pidpa-bossen

20 december ’19 (vr)
Pidpa heeft een voorstel ingediend bij ANB voor een nieuwe toegankelijkheidsregeling. Tussen 20 december en 20 januari kan je suggesties of opmerkingen over dit nieuwe voorstel aan Pidpa bezorgen. Het ontwerpplan en de ontwerptekst hangen vanaf 20 december uit in de infoborden bij elk domein.

Wat is een toegankelijkheidsreglement?

Pidpa heeft een aantal bossen in eigendom waarin watervangputten liggen. Vijf van deze bossen, waaronder Olen, hebben een toegankelijkheidsregeling omdat ze (deels) toegankelijk zijn voor het publiek. Deze regeling bepaalt wat kan en wat niet voor bezoekers. Pidpa heeft een voorstel ingediend bij ANB voor een nieuw toegankelijkheidsregeling. 

Geef suggesties of opmerkingen door

Heb je zelf suggesties of opmerkingen over dit nieuwe voorstel? Dan kan je dit tussen 20 december en 20 januari doorgeven aan tim.audenaert@vlaanderen.be of schriftelijk aan het Agentschap voor Natuur en Bos, Lange Kievitstraat 111/113 bus 63, 2018 Antwerpen tav Tim Audenaert.

Het ontwerpplan en de ontwerptekst hangen vanaf 20 december uit in de infoborden bij elk domein. Je vindt ze ook terug op www.pidpa.be.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP