Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herstellingswerken beschadigd beton vanaf 20 januari

15 januari ’20 (wo)
Er is meer duidelijkheid over de herstellingswerken aan het beschadigd beton. De beschadigde betonvlakken worden de komende week eerst uitgebroken waarna wellicht eind januari nieuwe beton wordt gestort. Lees verder voor meer details.

Op maandag 20 januari start aannemer Superbeton met het uitbreken en afvoeren van de beschadigde betonvlakken. Ook treft hij de nodige voorbereidingen voor de betonstort. Vermoedelijk duren deze werken tot en met vrijdag 24 januari. 

Op donderdag 30 januari stort de onderaannemer van Superbeton - onder voorbehoud van slechte weersomstandigheden – nieuwe beton. Een dag later, op vrijdag 31 januari, wordt het bovenste betonlaagje terug afgewassen om zo een uitgewassen uitzicht te bekomen. 

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

adres
tel.
014 23 35 72
e-mail
technische.dienstverlening@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP