Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Voordracht Jens Franssen - De perfecte storm over het Midden-Oosten

24 januari ’20 (vr)
VRT-radiojournalist en Midden-Oostenexpert Jens Franssen gidst je veilig door het mijnenveld. Verwacht zeker geen saaie voordracht, er mag zelfs gelachen worden. Voorkennis is niet nodig.

De vluchtelingenstroom vanuit het Midden-Oosten bewijst al jaren dat deze problematiek dichterbij is dan het lijkt. Onrust in Irak, dreigende taal van Iran, opstand in Libanon, de situatie van de Palestijnen en een Syrische burgeroorlog. Het Midden-Oosten staat in brand, maar waarom? Gaat het om olie of religie? Wie heeft welke belangen?

Praktisch

  • dinsdag 18 februari om 20.00 uur
  • 5 euro, te betalen bij inschrijving
  • in de bovenzaal van de bibliotheek, Oevelseweg 24
  • vooraf inschrijven is wenselijk maar niet verplicht. Inschrijven kan online via www.ticketgang.be of aan het onthaal van het sociaal huis
  • organisatie van het Olense cursusteam
Nieuwsoverzicht
Jens Franssen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP