Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dolle pret tijdens de krokusvakantie

27 januari ’20 (ma)
Vrije Tijd organiseert opnieuw supertoffe activiteiten tijdens de krokusvakantie. De kleuters gaan de ruimte in en maken kennis met kleine monstertjes. De kinderen van de lagere school trekken op expeditie Robinson en verdiepen zich in de wondere wereld van de virtual reality.

Benieuwd naar het volledige programma? Kinderen die in Olen naar school gaan krijgen het programmaboekje via hun school. De brochure kan je ook downloaden op deze pagina of opvragen bij Vrije Tijd.

Inschrijven voor de activiteiten kan online vanaf 1 februari 9.00 uur via www.ticketgang.be of vanaf 3 februari 9.00 uur aan het loket van Vrije Tijd.

Nieuwsoverzicht
dolle pret tijdens de krokusvakantie

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP