Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Olense Kartoenale opnieuw te gast in UZ Leuven

27 januari ’20 (ma)
Ga je tussen 27 januari en 19 maart op bezoek in het UZ Leuven of verblijf je er? Volg dan de beige pijlen en ga zeker eens een kijkje nemen naar de tentoonstelling van de Olense Kartoenale 2019.

Ziekenhuizen hebben een jarenlange traditie als het op verzamelen en exposeren van kunst aankomt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een prettige omgeving bijdraagt tot het genezingsproces van patiënten. En wat werkt er beter dan humor om je zorgen even te vergeten?

Daarom kon je in 2018 voor het eerst een selectie van de Olense Kartoenale bekijken in het Universitair Ziekenhuis Leuven (campus Gasthuisberg). De reacties van de bezoekers waren zo positief dat de cartoons opnieuw een tijdje te bewonderen zijn in de gangen van het ziekenhuis. 

De thema's van de nieuwe tentoonstelling zijn ‘Leder: van rund tot handtas, van os tot leren rok, van koe tot elegante schoen’ en ‘Mensen en ideeën achter de tralies’.

Nieuwsoverzicht
Olense Kartoenale in Leuven

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP