Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezocht: Olense verenigingen die willen meewerken aan de opening van het toeristisch seizoen

27 januari ’20 (ma)
Wil je met jouw vereniging deelnemen aan de opening van het toeristisch seizoen met een drank- of eetstand met typische streekproducten? Maak van de gelegenheid gebruik om je vereniging te promoten en vraag het deelnameformulier aan Vrije Tijd en bezorg dit ten laatste op 12 maart ingevuld terug.

Opening toeristisch seizoen

Naar goede gewoonte openen we de eerste zondag van mei het toeristisch seizoen in Olen. Dit jaar slaan we op zondag 3 mei onze tenten op in de omgeving van de sporthal.

Je kan rondkuieren op de gezellige streekmarkt en je ontdekt ondertussen de toeristische nieuwigheden. Ook de Olense kunstenaars zetten weer hun beste beentje voor om er een boeiende zondag van te maken.

Nieuwsoverzicht
opening toeristisch seizoen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP