Gemeente Olen

Koop tijdig kaarten voor openluchtspektakel ‘Titus’ op domein Teunenberg

25 januari ’20 (za)
Theater FroeFroe en Compagnie Lodewijk/Louis komen naar Olen met de voorstelling Titus. Met humor en gruwel wordt de Shakespeare-klassieker Titus Andronicus bewerkt tot een hedendaags script vol explosieve poëzie. Deze voorstelling is een voorstelling vol poppentalent, livemuziek en acteergeweld.

Het verhaal

Compagnie Lodewijk en FroeFroe vinden elkaar in hun liefde voor klassiek drama en de combinatie van beeld en muziek. Je beleeft het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt, het punt waarop hij meegaat in de waanzin van wraak. Dit stuk van Shakespeare wordt in een heldere en hedendaagse taal gebracht en blijft daardoor boeiend tot het eind.

Unieke locatie

Titus speelt zich af op een rauw, braakliggend terrein. Je volgt dit spektakelstuk vanaf een tribune in de openlucht op domein Teunenberg.

Datums

  • donderdag 7 mei
  • vrijdag 8 mei
  • zaterdag 9 mei

Telkens van 20.15 tot 22.00 uur, zonder pauze

Prijs

15 euro, 7,5 euro met vrijetijdspas

Ticketinfo

Tickets reserveren kan via www.dewerft.be, 014 56 66 66 of aan de ticketbalie van cc De Werft in Geel.

De voorstelling is een organisatie van ’t Pact (samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals en Mol en provinciaal cultuurhuis de Warande in Turnhout) en het lokaal bestuur Olen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP