Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop tijdig kaarten voor openluchtspektakel ‘Titus’ op domein Teunenberg

25 januari ’20 (za)
Theater FroeFroe en Compagnie Lodewijk/Louis komen naar Olen met de voorstelling Titus. Met humor en gruwel wordt de Shakespeare-klassieker Titus Andronicus bewerkt tot een hedendaags script vol explosieve poëzie. Deze voorstelling is een voorstelling vol poppentalent, livemuziek en acteergeweld.

Het verhaal

Compagnie Lodewijk en FroeFroe vinden elkaar in hun liefde voor klassiek drama en de combinatie van beeld en muziek. Je beleeft het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt, het punt waarop hij meegaat in de waanzin van wraak. Dit stuk van Shakespeare wordt in een heldere en hedendaagse taal gebracht en blijft daardoor boeiend tot het eind.

Unieke locatie

Titus speelt zich af op een rauw, braakliggend terrein. Je volgt dit spektakelstuk vanaf een tribune in de openlucht op domein Teunenberg.

Datums

  • donderdag 7 mei
  • vrijdag 8 mei
  • zaterdag 9 mei

Telkens van 20.15 tot 22.00 uur, zonder pauze

Prijs

15 euro, 7,5 euro met vrijetijdspas

Ticketinfo

Tickets reserveren kan via www.dewerft.be, 014 56 66 66 of aan de ticketbalie van cc De Werft in Geel.

De voorstelling is een organisatie van ’t Pact (samenwerkingsverband tussen de cultuurcentra van Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals en Mol en provinciaal cultuurhuis de Warande in Turnhout) en het lokaal bestuur Olen.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP