Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zesde AED-toestel in Olen kan je lenen voor je evenement

03 februari ’20 (ma)
Plan je een (sport)evenement en verwacht je veel volk? Reserveer dan het mobiel AED-toestel via het e-loket op deze pagina. Let op: om het toestel te kunnen lenen, moet iemand van jouw organisatie beschikken over een attest ‘Reanimeren en defibrilleren’ van het Rode Kruis.

Zes AED-toestellen in Olen

We willen als hartvriendelijke gemeente de overlevingskansen bij mensen met een hartstilstand zo groot mogelijk maken. Daarom plaatsten we, dankzij Rode Kruis-Olen, op verschillende locaties een AED-toestel. Zo is er binnen zes minuten een AED-toestel of externe defibrillator beschikbaar voor iedereen in Olen.

Nieuwsoverzicht
AED-toestel

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Gezondheid

adres
tel.
014 26 41 14
e-mail
komie.geire@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP