Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE: diensthoofd onthaal, burgerzaken en administratie

31 maart ’20 (di)
Het lokaal bestuur Olen zoekt een diensthoofd onthaal, burgerzaken en administratie. Lijkt deze vacature iets voor jou? Lees dan verder!

Hoofddoel functie

Als diensthoofd onthaal, burgerzaken en administratie leid, organiseer, stuur en coach je jouw team zodat het team optimaal bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Als diensthoofd ben je eindverantwoordelijke voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering binnen jouw beleidsdomein en voor de werking van het team. Je draagt bij aan het HR-beleid waarbij verantwoordelijkheid, autonomie en vertrouwen centraal staan.

  • Je staat in voor het realiseren van een geïntegreerd onthaal. Burgers kunnen er terecht met al hun vragen, ook met de vragen die niet voor ons bedoeld zijn. Je draagt bij aan het toegankelijk maken van onze hulp- en dienstverlening. Je zorgt ervoor dat het onthaal een ambassadeursrol opneemt door het uitdragen van een positieve beeldvorming over het lokaal bestuur.
  • Je faciliteert team Burgerzaken zodat vragen en dossiers rond bevolking, burgerlijke stand en vreemdelingenzaken correct en tijdig worden verwerkt volgens onze visie op hulp- en dienstverlening.
  • Je zorgt ervoor dat team Administratie de dossiers en notulen voor de verschillende bestuurs- en beleidsvergaderingen voor gemeente en OCMW correct en stipt voorbereidt en afhandelt. Je faciliteert het team zodat administratieve taken (bv. postverwerking, stockbeheer,…) vlot verlopen.


Geprikkeld en wil je meer weten?

Surf naar onze vacaturewebsite en download de infobundel. Solliciteren kan tot en met zondag 26 april 2020. Het gaat om een voltijds contract van onbepaalde duur.

Nieuwsoverzicht
Vacature diensthoofd onthaal-burgerzaken-administratie

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

adres
tel.
014 27 95 22
e-mail
hr@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP