Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

VACATURE: medewerker evenementmateriaal

16 maart ’20 (ma)
Het lokaal bestuur Olen zoekt een voltijds medewerker evenementmateriaal. Benieuwd naar wat deze vacature juist inhoudt? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Jouw voornaamste taak is om, samen met je naaste collega, de uitleendienst vlot te laten verlopen. Uitleenmaterialen (feestmateriaal, nadars, ...) worden door jou bij de juiste klant afgeleverd en nadien weer opgehaald. Hierbij ben je alert voor mogelijke fouten of schade. Daarnaast ben jij ook de persoon die ervoor zorgt dat al het materiaal weer op de juiste plaats terecht komt in het magazijn. Indien nodig zorg je ook voor een correcte plaatsing of montage van de materialen.

Ook andere teams van het lokaal bestuur kunnen bij jou terecht voor ondersteuning: jij helpt hen met transportopdrachten, evenementen klaarzetten, kleine onderhoudsklusjes,… Kortom, wanneer andere teams jou nodig hebben kunnen ze op je rekenen. 

Ten slotte kan je ook ingeschakeld worden om verkeers- en signalisatieborden te plaatsen, vervangen of net op te ruimen. 

Wil je graag meer weten over deze vacature? Surf dan naar onze vacaturewebsite!

Je vindt er de functiebeschrijving en kan er ook makkelijk solliciteren. Solliciteren kan tot en met zondag 12 april 2020. Het gaat om een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur.

Nieuwsoverzicht
evenementmateriaal

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

HR en Personeelsadministratie

LCP