Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fietsroute 'Trappen door gisteren en vandaag'

12 mei ’20 (di)
Met de gratis fietskaart van Kempens Karakter fiets je door elf Kempense gemeentes, waaronder Olen. Onderweg kom je bijzondere erfgoedlocaties tegen. In de uitvouwbare kaart lees je het verhaal achter elke plek, vergezeld van foto's uit de oude doos. Fietsen door het verleden dus.

Waar vind je de fietskaart?

  • Je kan de fietskaart online bekijken en downloaden via www.kempenskarakter.be/fietsbrochure.
  • Kempens Karakter stuurt je de brochure ook gratis op (hou hierbij rekening met een week wachttijd). Bestel je brochure via deze pagina.
  • Zodra de gemeentelijke locaties opnieuw open zijn, kan je de brochure ook gratis afhalen in het gemeentehuis, het sociaal huis, de bibliotheek of Komie Geire.

'Trappen door gisteren en vandaag' is een initiatief van de projectvereniging Kempens Karakter in samenwerking met de diensten toerisme van Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP