Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bedank jouw buur met een Olense doorgeefvaas

04 mei ’20 (ma)
Wil je graag iemand bedanken die jou geholpen heeft of altijd voor anderen klaarstaat? Binnenkort kan dat met een doorgeefvaas met drie oren. Wij zorgen voor het cadeau, jullie voor een gezellige babbel. Dat dubbelinterview vind je dan binnenkort in De Driehoek. Lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt een doorgeefvaas?

Ben jij één van de gelukkigen die een Olense vaas in ontvangst mag nemen? Geef hem dan zodra de bloemen uitgebloeid zijn verder aan iemand die jij dankbaar bent. Vul de vaas met nieuwe bloemen, een plantje, groenten... of pak het creatief aan en maak zelf iets. Op die manier trekken onze vazen rond langs alle huiskamers in Olen (en misschien zelfs ver daarbuiten...).

Bekijk zeker ook eens het filmpje over hoe de doorgeefvaas werkt.

Wil jij graag iemand bedanken met een van de negen unieke vazen?

Stuur als de bliksem een mail naar communicatie@olen met de naam van degene die jij wilt bedanken en leg kort uit waarom deze persoon zeker in de bloemetjes gezet moet worden. Wie weet verras je hem of haar dan samen met ons met een prachtige vaas.

De Olense vaas met drie oren is een initiatief van 'Hart voor mijn buur' geïnspireerd op 'De Nijlense Doorgeefvaas'.

Nieuwsoverzicht
Drie vazen met drie oren

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP