Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Fiets- en puzzelplezier met gratis fietszoektocht van Olense Kartoenale

10 september ’20 (do)
Goed weer de komende dagen. Zin om te fietsen? Koppel er dan onze originele zoektocht van de Olense Kartoenale aan. We dagen je uit met grappige cartoons, uitdagende vragen en leuke puzzels. Bovendien maak je kans om een fiets te winnen. Je kan de brochure van deze tiende editie gratis downloaden.

De fietszoektocht laat je kennismaken met ongekende paadjes en mooie trage wegen van Olen, Westerlo, Herenthout en Herentals. De route is 30 km lang en start aan Olen Shopping Park. Wie van puzzelen houdt, zal veel plezier beleven aan de verschillende puzzelronden. Het is trouwens een ideale activiteit om met het hele gezin te doen.

Maak kans op een fiets

Wil je meedoen aan de wedstrijd om een fiets te winnen? Vul dan zeker het antwoordformulier in en bezorg het ons ten laatste op 5 oktober:

  • digitaal via vrije.tijd@olen.be
  • op papier in de brievenbus van het gemeentehuis (Dorp 1) of het sociaal huis (Lichtaartseweg 9)

De brochure en het digitale invulformulier kan je downloaden op de pagina van de fietszoektocht.

Nieuwsoverzicht
fietszoektocht Olense Kartoenale

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP