Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geluidsschermen E313: nieuwe startdatum 14 september

13 mei ’20 (wo)
Om de levenskwaliteit van de omwonenden te verbeteren, komen er binnenkort geluidsschermen langs de E313 ter hoogte van Schaatsbergen. Oorspronkelijk gingen deze werken van start in het voorjaar. Door corona zijn deze werken uitgesteld. De nieuwe voorziene startdatum is 14 september.

Meer info over de uitvoering volgt in de aanloop naar de werken.

Alle actuele info over het project vind je op www.wegenenverkeer.be/olen. Met vragen over dit project kan je terecht bij de bereikbaarheidsadviseur Frederik Bronckaerts via bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of 0468 03 53 84.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP