Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Blijven fietsen allemaal!

14 mei ’20 (do)
Heb jij de voorbije weken tijdens de lockdown ook je fiets (her)ontdekt? Het is ons in ieder geval opgevallen dat er in onze gemeente flink meer gefietst wordt. Top! Dat kunnen we alleen maar blijven aanmoedigen. De ideale ontspanning om je hoofd leeg te maken en bovendien een gezonde bezigheid.

Natuurlijk hopen we dat je ook blijft fietsen als je weer naar je werk of naar school mag. Vergeet die files en parkeerstress. Fietsen is zoveel leuker en ontspannender, dat heb je nu zelf ontdekt! Samen met de politie doen we er alles aan om de fietser voldoende ruimte te geven in onze gemeente, zodat het veilig blijft voor iedereen.

De VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) pakt uit met de eerste fietscampagne op Vlaams niveau. Wij springen graag op de kar en moedigen onze inwoners aan om te blijven fietsen! Tenslotte zijn we met z’n allen goed bezig. Nog niet overtuigd? Morgen misschien wel?!

Print ook een affiche af om voor je raam te hangen en blijf fietsen! Je vindt er twee bij downloads. Je kan ze printen op A4 of A3.

Nieuwsoverzicht
jijmorgenook

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP