Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verdeling filters federale overheid

15 mei ’20 (vr)
Van de federale overheid krijgt elke inwoner, ongeacht de leeftijd, twee filters om in zijn/haar mondmasker te plaatsen. Het lokaal bestuur krijgt de filters van de overheid aangeleverd in enkele deelleveringen en verdeelt deze vervolgens onder haar inwoners.
Er zijn verschillende verpakkingen, de kwaliteit van de filters is dezelfde.
 
Telkens we een deellevering ontvangen, gaat Technische Dienstverlening op pad om de filters te bussen. Sommige van jullie hebben de filters ondertussen al in de brievenbus mogen ontvangen. Indien je nog geen pakket hebt ontvangen, geen paniek, jouw pakket komt nog. Iedereen komt aan de beurt.
 
Alle informatie over de filters vind je op onze website op de pagina 'veelgestelde vragen' onder de rubriek 'Filters geschonken door federale overheid'.
Nieuwsoverzicht
filters

Deel deze pagina

LCP