Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vanaf 25 mei hinder door herstellingen betonvakken

20 mei ’20 (wo)
Vanaf 25 mei herstellen medewerkers van Technische Dienstverlening betonvakken aan het fietspad te Industrielaan, Oevelseweg, Lammerdries-Oost en Stadsestraat. De herstellingswerken worden één voor één uitgevoerd (niet gelijktijdig) en eindigen normaal rond 24 juli.

Omleiding Industrielaan, Stadsestraat en Hagelberg

  • Industrielaan wordt tijdens de werken afgesloten ter hoogte van Moleneinde. Het verkeer richting Herentals volgt een omleiding via Hoogbuul. Het verkeer komende van Herentals in de richting van Oevel kan wel door. Deze hinder duurt maximaal twee dagen.
  • Stadsestraat wordt afgesloten ter hoogte van het kruispunt met Herentalseweg (kant Hezewijk). Het gemotoriseerd verkeer volgt een kleine omleiding via Herentalseweg en Stadsestraat (kant N152).
  • Hagelberg wordt afgesloten ter hoogte van het kruispunt met Lammerdries-Oost.
    Het gemotoriseerd verkeer volgt een kleine omleiding via Lammerdries-Zuid. Deze hinder duurt zo'n drie weken.

Beurtelingse doorgang

Bij de werken aan Oevelsweg wordt voor het gemotoriseerd verkeer een beurtelingse doorgang voorzien via borden. Fietsers kunnen ter hoogte van de werken veilig over een deel van de rijbaan rijden om vervolgens terug aansluiting te vinden op het fietspad.

(zie ook omleidingsroutes bij downloads)

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen te allen tijde door. 

Bewoners ontvangen een brief zodra er in hun buurt gewerkt wordt.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP