Gemeente Olen

Met schatten van Vlieg op ontdekking in Olen en Neteland

23 juni ’20 (di)
Vlieg heeft op verschillende locaties in Vlaanderen, waaronder ook Olen, een schat verstopt. Tussen 1 juli en 31 augustus kan je met je hele familie op schattenjacht gaan. In deze editie van Schatten van Vlieg draait alles om ‘horen’.

Vind de schat van Vlieg in Olen

Met je schatkaart in de aanslag bezoek je verschillende locaties in Olen. Op elke locatie vind je een vraag. Het antwoord noteer je op je schatkaart. Heb je alle antwoorden? Dan kan je de locatie vinden waar de schatkist verstopt zit.

Om het helemaal leuk te maken, kan je de uitgewerkte fietstocht volgen. Je hebt dan aan het einde van de rit maar liefst 25 km door Olen gefietst.

Vlieg in het Neteland

Heb je na deze zoektocht zin gekregen om nog een keer op speurtocht te gaan? Ga dan zeker eens kijken wat de buurgemeenten van het Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Vorselaar) organiseren. Doe mee aan minstens drie zoektochten in het Neteland en ontvang een leuke goodiebag. Je kan je spaarkaart afhalen in de deelnemende gemeenten of je kan een exemplaar downloaden onderaan deze pagina.

Praktische informatie:

  • van maandag 1 juli tot en met zaterdag 31 augustus.
  • Haal je schatkaart en de spaarkaart voor de zoektochten in het Neteland op in het gemeentehuis, de bibliotheek, het sociaal huis, de sporthal of op het speelplein. Je kunt de schatkaart ook downloaden op deze pagina.
  • Vlieg stippelde ook een fietsroute uit die je langs de verschillende locaties brengt. Deze fietsroute kan je downloaden onderaan deze pagina.

Ontdek alles over Schatten van Vlieg op www.UiTmetVlieg.be/www.schattenvanvlieg.be.

Nieuwsoverzicht
LCP