Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De elektronische lichtborden verdwijnen uit het straatbeeld

01 juni ’20 (ma)
In totaal telt Olen vandaag drie elektronische lichtborden: één in Olen-Centrum ter hoogte van de pastorie, één in O.-L.-V.-Olen rechts van de kerk en één in St.-Jozef-Olen naast de pastorie. In de week van 22 juni haalt Technische Dienstverlening de lichtkranten weg in onze gemeente.

Waarom gaan de borden weg?

Het verouderde besturingssysteem was dringend aan vernieuwing toe. Bovendien zijn er werkingsproblemen met de lichtkrant in Olen-Centrum. Dat maakte dat er heel wat kosten waren. Omdat het communicatieonderzoek van vorig jaar aantoonde dat de lichtkranten weinig bekeken worden, hebben we beslist om niet meer te investeren in de lichtkranten en ze weg te halen.

Ondersteuning voor verenigingen blijft

We blijven de activiteiten van onze Olense verenigingen mee promoten. Alle activiteiten die tijdig ingevoerd zijn in de UiT-databank verschijnen nog steeds in de UiT-agenda achteraan in De Driehoek, op www.olen.be/uitinolen en op www.uitinneteland.be.

Erkende Olense verenigingen kunnen ook nog steeds gebruikmaken van gemeentelijk feestmateriaal en beroep doen op bepaalde subsidies. Meer info op www.olen.be/verenigingen. 

Nieuwsoverzicht
De lichtkranten verdwijnen uit het straatbeeld

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP