Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vanaf 8 juni opnieuw een-op-een-activiteiten in Komie Geire

02 juni ’20 (di)
De lokale dienstencentra moesten op 12 maart de deuren sluiten omwille van het coronavirus. Ook Komie Geire in onze gemeente ging tijdelijk dicht. Vanaf maandag 8 juni vinden er opnieuw enkele een-op-een-activiteiten plaats.

Komie Geire gesloten sinds 12 maart

Het dienstencentrum bleef tijdens de sluiting zijn gebruikers bijstaan vanop afstand met belprojecten, maaltijden aan huis, een boodschappendienst,…

Ook is er sinds april een naaiatelier aan de slag in Komie Geire waar heel wat vrijwilligers mondmaskers maken voor de inwoners van het Neteland. Ze hebben in totaal al meer dan 2.000 mondmaskers gemaakt. Een dikke dankjewel daarvoor!

Dienstverlening Komie Geire breidt stapsgewijs uit vanaf 8 juni

Vanaf maandag 8 juni vinden er opnieuw enkele een-op-een-activiteiten plaats in het lokaal dienstencentrum Komie Geire. Je kan er vanaf dan terug terecht voor pedicure en Beweging op Verwijzing (BOV). Heb je nood aan een gesprek, dat kan ook.

Dit alles gebeurt na afspraak. Je kan een afspraak maken via 014 26 41 14 of komie.geire@olen.be. Groepsactiviteiten kunnen voorlopig nog niet plaatsvinden. 

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

adres
tel.
014 26 41 14
e-mail
komie.geire@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP