Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 30 september.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gratis probeeractie De Lijn eerste jaar secundair onderwijs

26 juni ’20 (vr)
Ook in 2020 krijgen jongeren die de overstap maken naar het secundair onderwijs een gratis proefabonnement van De Lijn voor de maand september. De Lijn lanceert zo, net als de voorbije jaren, een probeeractie voor het eerste jaar secundair onderwijs.

Ouders met kinderen geboren in 2008 ontvangen eind juni een brief met informatie over hoe ze dit gratis probeerabonnement kunnen aanvragen.

Als je je voor 18 augustus 2020 met het rijksregisternummer van jouw kind registreert op delijn.be/probeeractie, ontvang je het probeerabonnement in augustus per post.

Kinderen die niet geboren zijn in 2008, maar ook starten in het eerste secundair, kunnen een aanvraag doen via een ander aanvraagformulier. Deze doelgroep wordt niet rechtstreeks door De Lijn aangeschreven.

De chauffeurs van De Lijn staan al klaar om een maand lang gratis taxi te spelen voor jouw kind.

Opgelet: Reizigers vanaf 12 jaar dragen momenteel verplicht een mondmasker aan de haltes en in de voertuigen. Ook het respecteren van de sociale afstandsregels is verplicht. De bussen en trams worden op regelmatige tijdstippen gereinigd. 

Nog vragen?
Ouders kunnen terecht op delijn.be/probeeractie of het nummer 070 220 200 (0,30 euro/min).

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
omgeving@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP