Gemeente Olen

Bestel je gratis Kempen Vakantiegids 2020

26 juni ’20 (vr)
Ben je op zoek naar inspiratie om je vakantie in eigen land door te brengen? Haal dan de gratis Kempen Vakantiegids 2020 in huis en ontdek alle verrassende plekken en activiteiten die de Kempen rijk is.

Spoorfietsen, suppen op de Binnennete of proeven van Kempense saffraan? Maak je eigen Kempense bucketlist.

Van natuurpracht tot cultuurjacht

Met vier stiltegebieden, tien wandelnetwerken, 2.175 km aan fietsknooppunten en de vele meren en rivieren kan je lekker sporten en ontspannen in de Kempense natuur.

Ook als je houdt van schilderachtige dorpjes, eigenzinnige musea en machtige kastelen heeft de Kempen veel verrassingen voor jou in petto. En dat op maat van groot en klein.

Van eetlust tot nachtrust

Op het menu staan zowel onverwoestbare boerenkost als verrassende culinaire hoogstandjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kempense kaviaar? Nadien kan je voldaan wegdromen in een van de vele originele overnachtingsplaatsen. Laat je verwennen in een B&B, slaap met je gezin in een boomhut of kampeer op de boerenbuiten.

Gratis Kempen Vakantiegids 2020

Bestel je gids online via www.kempen.be (voorkeur) of haal je gratis exemplaar af in de bibliotheek.

Opgelet: aangezien er in het gemeentehuis en sociaal huis nog steeds enkel op afspraak gewerkt wordt, kan de vakantiegids op deze locaties niet afgehaald worden. 

Nieuwsoverzicht
vakantiegids

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP