Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 september.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Tekentalenten gezocht voor de cartoonwedstrijd ‘Olense Kartoenale’

01 juli ’20 (wo)
Vanaf 1 juli kan je deelnemen aan de jaarlijkse cartoonwedstrijd ‘de Olense Kartoenale’. Het hoofdthema van 2020 is ‘Winkelen: gisteren, vandaag en morgen’. Ben jij een creatief tekentalent en weet je je weg wel te vinden in deze thema’s? Zet je dan aan de tekentafel en waag je kans.

Schrijf je nog tot en met 21 september in voor de wedstrijd via www.olensekartoenale.be

Winkelen, gisteren, vandaag en morgen
Hoe wordt er in de toekomst gewinkeld? En heeft online shoppen alleen maar voordelen? Of gaan we ‘back tothe roots’ waar shoppen terug een sociaal gebeuren wordt? Het
thema werd gekozen in samenspraak met hoofdsponsor Shopping
Park Olen.

Met solidariteit niets mis, dus zeker niet vervolgen
Amnesty International zet zich al jaren actief in voor de mensenrechten. Helaas ziet deze organisatie dat meer en meer mensen die vluchtelingen, asielzoekers en migranten
helpen daarvoor worden bedreigd, besmeurd, geïntimideerd en lastiggevallen. Ze worden voor de rechter gesleept en veroordeeld omdat ze mensen in nood helpen. Wanneer overheden deze vanzelfsprekende daden van solidariteit bestraffen en criminaliseren, is dit een aanval op onze eigen waarden en mensenrechten. Daarom biedt Amnesty International dit jaar een speciale prijs voor het thema: ‘Met solidariteit is niets mis, dus zeker niet vervolgen’.

Nieuwsoverzicht
Olense Kartoenale 2020

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP