Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 september.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Z(i)en in het Neteland

08 juli ’20 (wo)
Van plan om deze zomer wat vaker op stap te gaan in eigen streek? De mooi groene regio Neteland heeft alle troeven om jou een aangename vakantie dicht bij huis te bieden.

De gemeenten Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar bieden samen heel wat mogelijkheden voor ontspanning en vertier. Alle informatie over wandel- en fietsroutes, logies en horecagelegenheden, bezienswaardigheden en arrangementen staat gebundeld op www.toerismeneteland.be.

Op deze website vind je ook alle informatie over de zomerwandelingen die de Neteland-gemeenten organiseren in juli en augustus. Een ervaren gids neemt jou dan elke zondag mee langs de mooiste plekjes van het Neteland. Er zijn telkens twee wandelingen: één om 10.00 uur en één om 14.00 uur. Deelnemen is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven bij de dienst toerisme van de stad Herentals (tel. 014 21 90 88, toerisme@herentals.be).

En er is nog meer. Ja kan ook vanuit je zetel het Neteland ontdekken aan de hand van een toffe online quiz. Beantwoord de quizvragen voor 20 juli en maak kans op een arrangement in een van de deelnemende gemeenten.

Veel (Neteland)plezier!

Nieuwsoverzicht
kapel van meren

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
tel.
014 27 94 22
e-mail
vrije.tijd@olen.be
Vandaag gesloten
(voorlopig enkel open op afspraak)
Overzicht medewerkers
LCP